Joga bolster jastuk za meditaciju veliki ovalni

Šifra proizvoda: A338

3.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Joga bolster jastuk za meditaciju veliki ovalni.

  Joga bolster jastuk za meditaciju veliki ovalni, je jastuk koji se naviše koristi u vežbama Jin joge. Dimenzije su mu prilagodjene gradji vežbača. Kada se joga jastuk za meditiranje šije po vašim merama, dobijate maksimalnu korist od vežbanja. Da biste ga lakše nosili, tu je praktična ručka. I naravno, spoljšnji jastuk se skida i može se prati.

   

   

  Materijal: Pamučni keper, blok sundjer, lio vata.

  Dimenzije: Dužina 60 cm, visina 15 cm, širina 25 cm1.

  Težina: 1 kg.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega bolster jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Novina u ponudi su jastuci za meditaciju punjeni blok sundjerom rezanim i oblikovanim po meri. U pitanju je sundjer odredjene gustine i čvrstine koji je pogodan za punjenje velikih bolster joga jastuka. Pošto je izrezan iz jednog komada, čvrst je i pruža dobru potporu telu vežbača u raznim pozama Jin i Ajengar joge.