Joga bolster manji valjak Natur pamuk

Šifra proizvoda: A937

1.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Joga bolster manji valjak Natur pamuk.

   

  Dimenzije: Dužina 40 cm, prečnik 15 cm.

  Dobrodošli na našu stranicu posvećenu jastuku za jogu u obliku valjka – vašem savezniku za unapređenje udobnosti i relaksacije tokom vaših yoga vežbi, meditacije i trenutaka opuštanja.

  O Jastuku za Joga bolster Valjak

  Naš Joga bolster manji valjak Natur pamuk je višenamenski, prilagodljiv jastuk koji će vam pružiti podršku i udobnost tokom različitih aktivnosti. Bilo da se koristi kao podloga ispod kolena, za potporu vrata ili donjeg dela leđa, ovaj jastuk će smanjiti pritisak na vaš lumbalni deo i olakšati vašu praksu joge.

  Prirodni kord pamuk

  Naš spoljni jastuk je izrađen od visokokvalitetnog kord pamuka u prirodnoj boji, pružajući vam udobnost i trajnost. Kord pamuk je prirodni materijal koji je prijatan na dodir, a takođe je i lak za održavanje.  Osim toga, spoljni jastuk se skida, što olakšava održavanje i čišćenje.

  Praktična ručka za nošenje

  Da biste olakšali prenošenje jastuka gde god želite, dodali smo praktičnu ručku za nošenje. Sada možete jednostavno nositi svoj jastuk sa sobom na časove joge, u park, ili na bilo koje mesto gde želite da se opustite i meditirate.

  Za joga vežbe i opuštanje

  Naš bolster jastuk za jogu u obliku valjka je savršen za upotrebu tokom vaših joga vežbi. On vam pomaže da postignete pravilan položaj tela, podržava kičmu i čini vašu praksu udobnijom. Takođe je odličan dodatak za meditaciju, pružajući vam potporu za pravilno sedenje i održavanje pravilnog položaja tela. Nakon napornog dana, možete se osloniti na naš jastuk za opuštanje, jer će vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti.

  Uz naš jastuk za jogu u obliku valjka. ćete osetiti razliku u podršci i komforu i dubokom opuštanju. Vaša dobrobit je naš prioritet!