Joga jastuk u obliku polumeseca Crveni

Šifra proizvoda: A800 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Joga jastuk u obliku polumeseca Crveni.

  Joga jastuk u obliku polumeseca Crveni je specijalno oblikovani joga jastuk koji služi za sedeće meditacije, tako što smanjuje pritisak na zglobove i kolena.

   

  Materijal: Pamuk.

  Održavanje: Mašinsko pranje do 40 c

  Dimenzije: Prečnik 45 cm x 24 cm, visina 15 -18 cm.

   

  Uplovite u dublju meditativnu praksu s našim Joga Jastukom za Meditaciju u Obliku Polumeseca, dizajniranim da unapredi vaše iskustvo meditacije i pruži optimalnu podršku vašem telu.

  Njegov jedinstveni oblik dizajniran je da podigne kukove iznad linije kolena, smanjujući pritisak na njih, dok kraci polumeseca postepeno spuštaju butine i kolena na podlogu, smanjujući opterećenje na zglobove. Ovo omogućava udobnost i stabilnost tokom dugotrajnog boravka u sedećem položaju tokom meditacije.

  Izrađen od visokokvalitetnih prirodnih materijala, posebno od kord pamuka, naš jastuk je lagan za održavanje, trajan i izdržljiv. Takođe, dolazi s jastučnicom koja se lako skida radi čišćenja, čineći održavanje besprekornim.

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno, koje omogućava da se jastuk prilagođava položaju tela pri sedenju, ali i da dugo zadrži svoj oblik.

  Unutrašnja jastučnica je od 100% pamuka, dok je spoljašnja navlaka od prirodnih materijala kao što su pamuk, pamučni pliš, svila, keper, viskoza.

  Jastuci mogu biti jednobojni i dezenirani.

  Jastučnica ima rajferšlus, lako se skida i održava mašinskim pranjem do 40 C.

  Tu je i praktična ručka koja olakšava nošenje jastuka

  Praktična ručka za nošenje omogućava vam da lako prenosite jastuk gde god da idete, omogućavajući vam da ostanete povezani sa svojom praksom gde god da se nalazite.

  Naručite svoj Joga Jastuk za Meditaciju u Obliku Polumeseca i otisnite se na put unutrašnjeg mira i uravnoteženja, prilagođenog vašim merama i zahtevima. Spremite se da otkrijete novo iskustvo meditacije s našim jastukom, ekskluzivno dostupnim na Aleya.rs!

  Jedina mana naših jastuka je da kada imate jedan, poželećete da ih imate još.