Joga jastuk za meditaciju bela mandala na roze osnovi

Šifra proizvoda: A238

1.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Joga jastuk za meditaciju bela mandala na roze osnovi.

  Joga jastuk za meditaciju bela mandala na roze osnovi je jastuk koji vam pomaže pri sedećim i ležećim joga pozama. Te poze su naročito karakteristične za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se. To se postiže uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći. Osmišljeni su tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Ovi kvadratni jastuci za jogu, ne previše visoki (max 10 cm debljine), su naročito korisni za podršku ramenima i vratu pri zauzimanju takozvanih obrnutih položaja.  Jedan od najpoznatijih takvih položaja je stoj na ramenima ili sveća.

  Dimenzije: 43 cm x 43 cm.

  Jastučnica: Kord pamuk sa flex folija printom.

  Punjenje: PES pahulja vlakno.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite ove Alnada jastuke za jogu i meditaciju. Oni vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju. Naročito se koriste za meditaciju u sedećem položaju. Zahvaljujući njima, možete dugo ostati u takvom položaju a da vam ne bude neudobno.

  Joga jastuci se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Alnada jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Sve jastuke iz naše ponude, radimo u merama po narudžbini. Tako postižemo da svaki jastuk odgovara baš vama i baš vašim potrebama, a to nam je važno.

   

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joga jastuk za meditaciju bela mandala na roze osnovi“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *