Joga jastuk za meditaciju bolster pravougli u dve boje

Šifra proizvoda: A254

3.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Joga jastuk za meditaciju bolster pravougli u dve boje.

  Ovaj jastuk je trenutno dostupan u kombinacijama boja sa slika iz galerije proizvoda.

  Joga jastuk za meditaciju bolster pravougli u dve boje je jastuk za sedeće joga poze. Pre svega za poze istezanja u restorativnoj jogi. Može poslužiti i kao oslonac za vrat i ramena u pozama sveće odnosno stoja na ramenima. Ali zbog zanimljivog printa, on može poslužiti i kao dekorativni jastuk za neki moderan, mladalački enterijer. Ili za uredjenje vaše boho oaze za opuštanje.

  Dimenzije: 65-70 cm x 30 x 15-17 cm.

  Materijal: Štampani pamuk.

  Punjenje. Kombinacija vatelina i sundjera.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu, takozvanim bolsterima.

  Tu, pre svega, spadaju duži ili kraći valjkasti jastuci sa čvrstim punjenjem, koji se podmeću pod kolena, duž kičmenog stuba i ispod vrata kada ste u ležećem položaju. Jedan od najudobnijh takvih položaja je položaj za boginje i bogove ili ležeći leptir. Da biste se osećali kao bogovi u Aleyi radimo joga bolstere u različitim dužinama i prečnicima, uvek prilagodjene vašim potrebama.