Joga jastuk za meditaciju Drvo života šareno

Šifra proizvoda: 460

1.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Joga jastuk za meditaciju Drvo života šareno.

  Joga jastuk za meditaciju Drvo života šareno je pomoć pri sedećim položajima meditacije. On vam podiže kukove, smanjuje pritisak na kolena i pomaže u pravilnom držanju kičme. Osim toga je i vrlo dekorativan i pogodan za enterejere uredjene u boho stilu.

   

  Materijal: Štampano dekor platno.

  Dimenzije: 43 cm x 43 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke tu su jastuci za jogu. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu, takozvanim bolsterima.

  Zatim pravougli  jastuci za jogu, ne previše visoki (max 10cm debljine) za podršku ramenima i kukovima pri zauzimanju takozvanih obrnutih položaja.  Jedan od najpoznatijih takvih položaja je stoj na ramenima ili sveća.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya jastuke za jogu u obliku polumeseca, ili one okrugle, takozvane zafu jastuke, koji vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Radimo ih od prirodnih materijala, u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joga jastuk za meditaciju Drvo života šareno“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *