Joga jastuk za meditaciju i dekoraciju pastelna mandala

Šifra proizvoda: A150

1.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Joga jastuk za meditaciju i dekoraciju pastelna mandala.

  Joga jastuk za meditaciju i dekoraciju pastelna mandala, sa licem od mikro pliša, mekan i svilenkast na dodir. Obojen vedrim, ženstvenim bojama. Pravi ukras za svaki joga kutak.

   

  Materijal jastučnice: Štampani mikro pliš.

  Unutrašnji jastuk od pamuka sa punjenjem od pahulja vlakna.

  Dimenzije: 44 cm x 44 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Tu, pre svega, spadaju  jastuci sa čvrstim punjenjem, koji se podmeću pod kolena, duž kičmenog stuba i ispod vrata kada ste u ležećem položaju. Jedan od najudobnijh takvih položaja je položaj za boginje i bogove ili ležeći leptir. Da biste se osećali kao bogovi u Aleyi radimo joga bolstere u različitim dužinama i prečnicima, uvek prilagodjene vašim potrebama.

  Sedeća meditacija se ne može ni zamisliti bez sedenja na jastuku koji podiže kukove i tako smanjuje pritisak na kolena. Isti jastuk se može koristiti za potporu glavi i ramenima kod obrnutog položaja sveća.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.