Joga jastuk za meditaciju polumesec portabl puder roze

Šifra proizvoda: A658

2.490 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Sniženje važi dok traju zalihe!

  Joga jastuk za meditaciju polumesec portabl puder roze. 

  Joga jastuk za meditaciju polumesec portabl puder roze ima punjenje od gustog sundjera rezanog po meri. Zbog manjih dimenzija, može se spakovati u kofer, tako da svoj jastuk za meditaciju možete poneti na put i vežbati i na odmoru.

  Materijal: Mešavina pamuk lan.

  Punjenje: Gusti blok sundjer.

  Dimenzije: Prečnik 40 cm, visina 10 cm.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya joga jastuk za meditaciju u obliku polumeseca, koji vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena. Time se smanjuje pritisak na zglob i ligamente kolena i tako produžava vreme ostajanja u ovom položaju. Ujedno, polumesec jastuci dovode vašu kičmu u najoptimalniji položaj.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.