Joga jastuk za meditaciju punjen heljdinim ljuspicama mandala

Šifra proizvoda: A 949

2.490,00 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Joga jastuk za meditaciju punjen heljdinim ljuspicama mandala.

  Joga jastuk za meditaciju punjen heljdinim ljuspicama mandala je radjen po narudžbini. Dimenzije su mu prilagodjene gradji vežbača. Kada se joga jastuk za meditiranje šije po vašim merama, dobijate maksimalnu korist od vežbanja. Jastuk napunjen heljdinim ljuspicama se prilagodjava vašem položaju i pokretima, a ipak obezbedjuje dobru podršku. Da biste ga lakše nosili, tu je praktična ručka. I naravno, spoljšnji jastuk se skida i može se prati.

   

  Materijal: Poliester, pamučni keper, heljdine ljuspice.

  Dimenzije: Prečnik 40 cm, visina 10 cm.

  Težina: 2kg.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Novina u ponudi su jastuci za meditaciju punjeni heljdinim ljuspicama. To su male trouglaster ljuspice koje se dobijaju pažljivim ljuštenjem zrna heljde. Važno je da budu neoštećene kako bi što duže trajale, jer se vremenom lome i troše. Zato je jastuke punjene na ovaj način potrebno dopunjavati posle 2-3 godine upotrebe.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joga jastuk za meditaciju punjen heljdinim ljuspicama mandala“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *