Joga torba crno beli kašmir print

Šifra proizvoda: A948

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Joga torba crno beli kašmir print.

  Joga torba crno beli kašmir print je jedna uniseks torba. Neutralni crno beli print čini je prihvatljivom i za muškarce i za žene. Naročito jer ima remen koji se može prilagodjavati visini.

   

  Uz ovu torbu dobijate traku za vezivanje prostirke na poklon. Traka se zatvara čičkom i od istog je materijala kao i torba. Tako upakovanu podlogu za vežbanje je mnogo lakše smestiti u torbu.

   

  Dimenzije: dužina 75 cm, obim 17 cm.

  Materijal: pamuk sa printom, postava puplin.

   

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Lakše do Zen-a uz Aleya unikatne, ručno radjene torbe za joga prostirke.