Joga torba crvena Garuda kralj ptica

Šifra proizvoda: A089

2.990 RSD

Dostupno za avansnu kupovinu

Lista želja
Share

  Joga torba crvena Garuda kralj ptica.

  Joga torba crvena Garuda kralj ptica je inspirsana Hindu mitologijom i verovanjima. Po njima, Garuda je jedan od avtara boga Višnua koji se bori protiv nepravde i nasilja. Takodje simbolizuje disciplinovanost, snagu, odlučnost i hrabrost. Sve ono čemu nas uči i joga. Zato je bilo prirodno da jedan tako moćan simbol bude na Aleya torbi za joga prostirke.

   

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik dna 15 cm.

  Materijal: Pamuk, satenska postava.

   

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.