Joga torba Garuda kralj ptica zelena

Šifra proizvoda: A368

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Joga torba Garuda kralj ptica zelena.

   

  Joga torba Garuda kralj ptica zelena je još jedna torba za jogu inspirisana Balijem. Sa svakog putovanja, osim utisaka i fotografija, vratim se sa zanimljivim materijalima za pravljenje torbi za jogu.

  Na ovoj je prikazan Garuda, kralj ptica i jedno od otelotvorenja boga Višnu po Hinduističkom verovanju, koji se bori protiv nepravde i uništava zlo. Garuda se prikazuje u liku orla sa poluraširenim krilima i u mnogim zemljma ( Indija, Indonezija, Tajland…) je simbol na vojnim i pilotskim uniformama jer simbolizuje snagu, disciplinovanost, hrabrost i odanost. Sve one osobine koje i joga razvija kod nas.

   

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik dna 15 cm.

  Materijal: Pamuk, satenska postava.

   

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.