Joga torba kralj ptica Garuda plava

Šifra proizvoda: A420

2.990 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share

  Joga torba kralj ptica Garuda plava.

  Joga torba kralj ptica Garuda plava je torba nastala posle jednog putovanja na Bali. Tamo smo pronašli tkaninu sa printom mitske ptice iz Hindu religije. Ona se zove Garuda i jedan je od pojavnih oblika boga Višnua, koji čuva kosmički red. Takodje simbolizuje znanje, snagu, hrabrost i disciplinu. Sve ono čemu nas uči joga.

  Zato je bilo prirodno da od nje sašijemo joga torbu.

   

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik dna 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela. Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.