Joga torba od debelog pamuka plavi ombre

Šifra proizvoda: A690

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Joga torba od debelog pamuka plavi ombre. 

  Joga torba od debelog pamuka plavi ombre je muška torba. Ne samo zbog boje već i zbog jakog, robustnog materijala od koga je sašivena.

  Naravno, odgovara i ženama zahvaljujući remenu čija dužina se podešava.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik 17 cm.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite našu torbu za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema istu takvu. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Jako nam je važno da  sve torbe za joga prostirke koje radimo, moraju odgovarati baš vama. I zato ih šijemo i u standardnim i po vašim dimenzijama.