Joga torba od pamuka postavljena maslinastozelena

Šifra proizvoda: A491 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Joga torba od pamuka postavljena maslinastozelena.

  Joga torba od pamuka postavljena maslinastozelena je još jedna “muška” torba. Muška zbog boje, ali i zbog grublje teksture materijala. Za njenu izradu smo koristili krupno tkani kord pamuk. Kaiš je napravljen od tkane konoplje, što podvlači njen pomalo vojnički izgled.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, prečnik 15 cm.

  Ova torba je nešto veća, pa odgovara prostirkama svih dimenzija i debljina. Zahvaljujući ojačanjima dna torbe i kaiša, lako će podneti i prostirke za jogu veće težine kao na primer Manduka podloge.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Kao i ceo Aleya proizvodni program i program za yogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.