Joga torba za prostirku Ciklama pruge

Šifra proizvoda: A127

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Joga torba za prostirku Ciklama pruge.

  Joga torba za prostirku Ciklama pruge je jedna od prvih joga torbi koje smo napravili. Ali kao i sve posle nje, ona služi da zaštiti vašu prostirku za vežbanje ali i da vam omogući da u njoj ponesete sve što vam treba za jedan joga čas.

   

  Materija.: Pamuk poliester sa plišanim prugama.

  Dimenzije: Dužina 70 cm, obim dna 15 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.

  Lakše do Zen-a uz Aleyaunikatne, ručno radjene torbe za joga prostirke.