Joga zafu jastuk okrugli veliki za meditaciju flamingo šara

Šifra proizvoda: A827

2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Joga zafu jastuk okrugli veliki za meditaciju flamingo šara.

  Joga zafu jastuk okrugli veliki za meditaciju flamingo šara, pomaže da vam bude udobno u sedećim joga položajima i pri meditaciji. Zbog svojih dimenzija, može se koristiti i kao tabure jastuk za sedenje na podu. Njime možete dekorisati svoju sobu ili kutak za meditaciju.

  Materijal: Mešavina lana i pamuka.

  Skriveni patent zatvarač.

  Punjenje: Vatelin i seckani sundjer.

  Dimenzije: Prečnik 40 cm, visina 12 – 15 cm.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.