Joga zafu ovalni jastuk mandala print za meditaciju

Šifra proizvoda: A877

2.990,00 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Lista želja
Share

  Joga zafu ovalni jastuk mandala print za meditaciju.

  Joga zafu ovalni jastuk mandala print za meditaciju u sedećim pozama. Početnicima u vežbanju, zafu jastuci olakšavaju ostajanje u položaju duže vreme. Podižu im karlični deo i tako smanjuju pritisak na kolena i zglobove stopala. Osim toga omogućavaju pravilno držanje kičme pri sedenju i jačaju mišiće jezgra.

   

  Dimenzije jastuka na slici: 45 cm x 32 cm, visina 18 – 23 cm.

  Punjenje: silikonsko pahulja vlakno, koje omogućava da se jastuk prilagođava položaju tela pri sedenju, ali i da dugo zadrži svoj oblik.

  Unutrašnja jastučnica je od 100% pamuka, dok je spoljašnja navlaka pamuka.

  astučnica ima rajferšlus, lako se skida i održava mašinskim pranjem do 40 C.

  Tu je i praktična ručka koja olakšava nošenje jastuka.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu, takozvanim bolsterima.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joga zafu ovalni jastuk mandala print za meditaciju“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *