Jumbo zafu okrugli joga jastuk tropikana

Šifra proizvoda: A033

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Jumbo zafu okrugli joga jastuk tropikana.

  Jumbo zafu okrugli joga jastuk tropikana služi pre svega za meditaciju u sedećem položaju. Ako ste početnik u jogi, ovaj jastuk će vam olakšati vežbu štipaljka ili Paščimotanasana. A ne smemo zaboraviti ni njegov dekorativni potencijal. U nekoj mladalačkoj sobi zameniće fotelje za sedenje, kada vam dodju prijatelji.

  Dimenzije: Visina 25 – 30 cm, prečnik 40 cm.

  Punjenje: PES vata i sundjer.

  Jastučnica ima rajferšlus, lako se skida i održava mašinskim pranjem do 40 C.

  Tu je i praktična ručka koja olakšava nošenje jastuka.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.