Lavanda jastuče za meditaciju Plavi leopard

Šifra proizvoda: A587

890 RSD

3 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda jastuče za meditaciju Plavi leopard.

  Lavanda jastuče za meditaciju Plavi leopard će vam pomoći pri opuštanju jer vas izoluje od svetlosnih nadražaja. Tako brže tonete u meditativno stanje uma.

  Za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije, kao i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju, često u prostorima nedovoljno izolovanim od zvukova i svetlosti iz okruženja, punu primenu nalaze relax jastučići za oči, jer vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima ali i umiruju mirisnom aromom lavande.

  Aleya relaks jastučići za oči imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Ako su pak zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Naši kupci su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene Aleya relax jastučića kao tople obloge.  Zagrejani, naročito su efikasni kod bolova u vratu, koje smo svi iskusili i koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih i telefonskih ekrana.

  Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati, jer se zatvara uskom čičak trakom i unutrašnjeg jastučića izradjenog od čistog pamuka i napunjenog organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande, ubranim u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.