Lavanda jastuče za oči za opuštanje Mačke

Šifra proizvoda: A197

890 RSD

7 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda jastuče za oči za opuštanje Mačke.

  Lavanda jastuče za oči za opuštanje Mačke služi da sanjate budni. Dovoljno je da zatvorite oči, stavite masku na lice i uživate uz prirodni miris lavanda aroma terapije protiv napetosti i stresa.

   

  Materijal: Svilenkasta futrola od satena, svile ili viskoze, unutrašnje jastuče od pamuka.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Punjenje: Organsko lavanda seme i sušeni cvet lavande.

  Težina: 150-160 gr.

   

  Aleya relaks jastučići za oči imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Ako su pak zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Naši kupci su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene Aleya relax jastučića kao tople obloge. Pomažu i u ublažavanju zubobolje, ili bolova izazvanih lošom cirkulacijom u mišićima. Zagrejani, naročito su efikasni kod bolova u vratu, koje smo svi iskusili i koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih i telefonskih ekrana.

  Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati  i unutrašnjeg jastučića izradjenog od čistog pamuka i napunjenog organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande, ubranim u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost.

  Kao i pri izradi celokupnog Aleya asortimana, i jastučići za oči se mogu raditi u standardnim dimenzijama ali i prilagoditi vašim željama i potrebama.