Lavanda jastučić za meditaciju Belo lišće

Šifra proizvoda: A434

890 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda maske za oči Belo lišće.

  Lavanda jastučić za meditaciju Belo lišće će vas opustiti svojim mekanim dodirom i mirisom lavande ali i izmasirati laganim pritiskom lanenog semena na zonu oko očiju. I tako vam pomoći da lakše zaronite u meditaciju.

   

  Materijal: Svilenkasta futrola od satena, svile ili viskoze, unutrašnje jastuče od pamuka.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Težina: 155-170 gr.

   

  Jastučići za oči sa lavandom su pre svega namenjeni za pomoć pri meditaciji i opuštanju. Da biste lakše održavali fokus kod vodjene meditacije, potrebno je da isključite spoljašnje uticaje. Često se meditacija izvodi u prostorima nedovoljno izolovanim od buke i svetlosti. Relax jastučići pružaju osećaj prijatne težine na kapcima, opuštaju mirisnom aromom lavande, i pomažu vam da umirite um.

  Jastučići su napunjeni sa oko 150 gr lanenog semena. Ono vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Jastučići za oči sa lavandom imaju spoljašnju futrolu koja se može skidati i prati. Unutrašnji jastučić je izradjen od čistog pamuka i napunjen organskim semenom lana i osušenim cvetovima lavande. Lavandu sami gajimo i beremo u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njoj dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.

  Standardne dimenzije relax jastučića su 10 cm x 25 cm. Pošto sve radimo ručno, nije nam problem da promenimo dimenzije jastučića kako bi ih prilagodili želji kupca.

  Zbog svoje višestruke primene i povoljnih cena, ovi jastučići su originalan i koristan poklon. Za prijateljicu koja meditira, za kolegu koji ima bolove u vratu, za mamu koja često ima glavobolju. Bezbroj je prilika u kojima ih možete pokloniti dragim ljudima.