Lavanda jastučić za meditaciju Crni saten

Šifra proizvoda: A463

890 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda jastučić za meditaciju Crni saten.

  Lavanda jastučić za meditaciju Crni saten je jastuče za oči koje vam pomaže da se odvojite od spoljašnjih senzacija i da se okrenete unutrašnjim. Dok ležite i meditirate, lavanda jastuče vam opušta oči i vrši laganu akupresuru zone oko očiju.

   

  Materijal: Spoljna futrola saten, unutrašnji jastučić pamuk

  Punjenje: Laneno seme i sušena lavanda.

  Težina: 155 gr – 166 gr.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Lavanda relaks jastučići za oči imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Ako su pak zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Naši kupci su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene Aleya relax jastučića kao tople obloge. Pomažu i u ublažavanju zubobolje, ili bolova izazvanih lošom cirkulacijom u mišićima. Zagrejani, naročito su efikasni kod bolova u vratu, koje smo svi iskusili i koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih i telefonskih ekrana.

  Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati  i unutrašnjeg jastučića izradjenog od čistog pamuka i napunjenog organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande, ubranim u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.