Lavanda jastučić za meditaciju i opuštanje Kašmir

Šifra proizvoda: A960

890 RSD

5 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda jastučić za meditaciju i opuštanje Kašmir.

  Lavanda jastučić za meditaciju i opuštanje Kašmir služi da ga stavite na oči dok meditirate ili se relaksirate. On svojom težinom vrši blagu akupresuru zone oko očiju. U isto vreme oslobadja miris lavande koji dodatno vas smiruje i opušta.

   

  Materijal: Viskoza, unutrašnji jastuk od pamuka,

  organsko seme lana, sušeni cvet lavande.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Težina: 160-170 gr.

  Održavanje: Spoljna futrola se pere na temperaturi do 40 c.

  Za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije, kao i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju, često u prostorima nedovoljno izolovanim od zvukova i svetlosti iz okruženja, punu primenu nalaze lavanda jastučići za oči, jer vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima ali i umiruju mirisnom aromom lavande.

  Aleya relaks jastučići za oči imaju i kozmetičku primenu. Ako se koriste kao hladna obloga, prethodno 30-ak minuta ohladjeni u zamrzivaču, smanjuju izražene podočnjake i neutrališu crvenilo lica izazvano proširenim kapilarima. Upotrebljeni kao hladna obloga, pomažu kod saniranja manjih otoka na licu i telu.

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati  i unutrašnjeg jastučića izradjenog od čistog pamuka i napunjenog organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande, ubranim u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.

  Kao i pri izradi celokupnog Aleya asortimana, i jastučići za oči se mogu raditi u standardnim dimenzijama ali i prilagoditi vašim željama i potrebama.