Lavanda jastučić za meditaciju Plemeniti metali

Šifra proizvoda: A706

890 RSD

3 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda jastučić za meditaciju Plemeniti metali.

  Lavanda jastučić za meditaciju Plemeniti metali, služi za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije. Korisno je i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju. Jastučići za meditaciju vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima i umiruju mirisnom aromom lavande.

   

  Materijal: Svilenkasta futrola od satena, svile ili viskoze, unutrašnje jastuče od pamuka.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Punjenje: Organsko lavanda seme i sušeni cvet lavande.

  Težina: 150-160 gr.

   

  Aleya kozmetičke maske za oči imaju svilenu futrolu koja se skida, radi lakšeg održavanja. Unutra je pamučni  jastučić punjen organskim semenom lana i osušenom lavandom. Relaks maske za oči sa lavandom, osim za opuštanje mogu se koristiti i kao kozmetičke maske za smanjivanje podočnjaka.

  Dovoljno je masku držati sat – dva u zamrzivaču a zatim tako ohladjenu staviti na oči. Sa postepenim zagrevanjem, lavanda počinje da otpušta aromu i miris koji opušta i smiruje a seme lana svojom težinom vrši laganu akupresuru zone oko očiju, što sve zajedno daje novi sveži izgled licu. Ovako ohladjena maska pomaže i kod manjih upala mišića, recimo vrata ili ruku.

  Još jedna od blagodeti ovih maski je da smanjuju glavobolju, kao i da pomažu kod menstrualnih bolova. U tom slučaju, masku treba zagrejati, bilo u mikrotalasnoj 1-2 min, bilo u rerni 10-ak min. Tako toplu masku treba staviti na bolno mesto i mirovati.

  Kao i pri izradi celokupnog Aleya asortimana, i jastučići za oči se mogu raditi u standardnim dimenzijama ali i prilagoditi vašim željama i potrebama.