Lavanda jastučić za meditaciju Rubin red

Šifra proizvoda: A560

890 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Relaks maske za oči sa lavandom Rubin red.

  Lavanda jastučić za meditaciju Rubin red služi za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije kao kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju. Lavanda jastučići za oči vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima ali i umiruju mirisnom aromom lavande.

   

  Materijal: Svilenkasta futrola od satena, svile, viskoze, unutrašnje jastuče od pamuka.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Punjenje: Organsko lavanda seme i sušeni cvet lavande.

  Težina: 160-170 gr.

   

  Laneno seme kojim su napunjeni jastučići vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Ako su pak zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Naši kupci su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene Aleya relax jastučića kao tople obloge. Pomažu i u ublažavanju zubobolje. Ili bolova izazvanih lošom cirkulacijom u mišićima. Zagrejani, naročito su efikasni kod bolova u vratu, koje smo svi iskusili i koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih i telefonskih ekrana.

  Relax jastučići za oči se sastoje od spoljašnje futrole koja se može skidati  i unutrašnjeg jastučića. On je izradjen od čistog pamuka i napunjen organskim lanenim semenom i osušenim cvetovima lavande. Koju beremo u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njima dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.

  Kao i pri izradi celokupnog Aleya asortimana, i jastučići za oči se mogu raditi u standardnim dimenzijama ali i prilagoditi vašim željama i potrebama.