Lavanda joga jastučić za meditaciju Herbarijum

Šifra proizvoda: A 916

890 RSD

+ troškovi dostave

Aleya relaks jastučići plavo crni sa mirisom lavande, sa svilenom futrolom koja se skida i pamučnim unutrašnjim jastučićem punjenim organskim semenom lana i osušenom lavandom.

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda joga jastučić za meditaciju Herbarijum.

  Lavanda joga jastučić za meditaciju Herbarijum služi za opuštanje i meditaciju. Kada ga stavite na oči, pomaže vam da se izolujete od spoljašnjih uticaja i okrenete unutrašnjim senzacijama.

   

  Materijal: Saten, pamučni  unutrašnji jastuk,

  organsko seme lana, sušeni cvet lavande.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Održavanje: Spoljna futrola se pere na temperaturi do 40 c.

   

  Relaks jastučići Plavo crni sa mirisom lavande, sa svilenom futrolom koja se skida i pamučnim unutrašnjim jastučićem punjenim organskim semenom lana i osušenom lavandom. Osim za opuštanje mogu se koristiti i kao kozmetička maska za smanjivanje podočnjaka.

  Dovoljno je masku držati sat – dva u zamrzivaču a zatim tako ohladjenu staviti na oči. Sa postepenim zagrevanjem, lavanda počinje da otpušta aromu i miris koji opušta i smiruje. Tu je seme lana koje svojom težinom vrši laganu akupresuru zone oko očiju, što sve zajedno daje novi sveži izgled licu.

  Osim toga ovi jastučići su dobri za otklanjanje manjih bolova i otoka. Dovoljno je ohladjeni jastučić staviti na bolno mesto. Maske za oči sa lavandom su se pokazale efikasnim i pri smanjivanju glavobolje, Jastučić treba zagrejati u mikrotalasnoj ili električnoj rerni i staviti ga na čelo.

  Prirodni miris lavanda aroma terapije protiv napetosti i stresa.

  Vruća ili hladna obloga, zagrejati u mikrotalasnoj ili ohladiti u zamrzivaču.

  Organsko laneno seme, vrši laganu akupresuru zone oko očiju.

   

  Standardne dimenzije relax jastučića su 10 cm x 25 cm. Pošto sve radimo ručno, nije nam problem da promenimo dimenzije jastučića kako bi ih prilagodili želji kupca.

  Zbog svoje višestruke primene i povoljnih cena, ovi jastučići su originalan i koristan poklon. Za prijateljicu koja meditira, za kolegu koji ima bolove u vratu, za mamu koja često ima glavobolju. Bezbroj je prilika u kojima ih možete pokloniti dragim ljudima.

  DA SANJATE BUDNI

   

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Kućni tekstil

  Jednobojni

  Joga program

  Relaks jastučići za oči

  Dekoracija

  Umetnine