Lavanda joga meditacioni jastučić za oči Plavi paun

Šifra proizvoda: A 968

890 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda joga meditacioni jastučić za oči Plavi paun.

  Lavanda joga meditacioni jastučić za oči Plavi paun, služi za lakše održavanje fokusa kod vodjene meditacije. Takodje i kod svih tehnika opuštanja koje se rade u ležećem položaju, često u prostorima nedovoljno izolovanim od zvukova i svetlosti iz okruženja. Tada punu primenu nalaze relax jastučići za oči, jer vam pomažu da se izolujete od spoljašnjeg sveta, pružaju osećaj prijatne težine na kapcima i umiruju mirisnom aromom lavande.

   

  Materijal: Saten, svila, viskoza, unutrašnji jastuk od pamuka.

  Punjenje: Organsko seme lana, sušeni cvet lavande.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Težina: 145-155 gr.

  Održavanje: Spoljna futrola se pere na temperaturi do 40 c.

   

  Jastučići su napunjeni sa oko 150 gr lanenog semena. Ono vrši prijatnu masažu lica i laganu akupresuru zone oko očiju. Nekada je dovoljno držati ih samo desetak minuta da vam lice ponovo zablista i potpuno se osveži.

  Topli jastučići, zagrejani u mikrotalasnoj rerni ( ali ne više od 2 min), mogu poslužiti kao prirodno medicinsko sredstvo protiv različitih bolova. Korisnici su imali pozitivna iskustva sa smanjenjem ili potpunim prestankom glavobolje posle primene jastučića za oči kao tople obloge. Pomažu i u ublažavanju zubobolje ili bolova izazvanih lošom cirkulacijom u mišićima. Zagrejane, možete ih staviti na vrat i smanjiti bolove, koje smo svi iskusili, a koji su posledica dugotrajnog sedenja ispred kompjuterskih ekrana.

  Zbog svoje višestruke primene i povoljnih cena, ovi jastučići su originalan i koristan poklon. Za prijateljicu koja meditira, za kolegu koji ima bolove u vratu, za mamu koja često ima glavobolju. Bezbroj je prilika u kojima ih možete pokloniti dragim ljudima.