Lavanda meditacija relax jastucici Crnobeli kašmir

Šifra proizvoda: A570

890 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

  Lavanda meditacija relax jastucici Crnobeli kašmir

  Lavanda meditacija relax jastucici Crnobeli kašmir će vas opustiti i pripremiti za masažu ili meditaciju. Ali će vam istovremeno osvežiti lice i smanjiti podočnjake.

   

  Materijal: Rayon, unutrašnji jastuk od pamuka.

  Punjenje: Organsko seme lana, sušeni cvet lavande.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Težina: 160-170 gr.

  Održavanje: Spoljna futrola se pere na temperaturi do 40 c.

   

  Aleya kozmetičke maske i lavanda jastučići za oči imaju svilenu futrolu koja se skida, radi lakšeg održavanja. Unutra je pamučni  jastučić punjen organskim semenom lana i osušenom lavandom. Relaks maske za oči sa lavandom, osim za opuštanje mogu se koristiti i kao kozmetičke maske za smanjivanje podočnjaka.

  Dovoljno je masku držati sat – dva u zamrzivaču a zatim tako ohladjenu staviti na oči. Sa postepenim zagrevanjem, lavanda počinje da otpušta aromu i miris koji opušta i smiruje a seme lana svojom težinom vrši laganu akupresuru zone oko očiju, što sve zajedno daje novi sveži izgled licu. Ovako ohladjena maska pomaže i kod manjih upala mišića, recimo vrata ili ruku.

  Još jedna od blagodeti ovih maski je da smanjuju glavobolju, kao i da pomažu kod menstrualnih bolova. U tom slučaju, masku treba zagrejati, bilo u mikrotalasnoj 1-2 min, bilo u rerni 10-ak min. Tako toplu masku treba staviti na bolno mesto i mirovati.

  Standardne dimenzije relax jastučića su 12 cm x 20 cm. Pošto sve radimo ručno, nije nam problem da promenimo dimenzije jastučića kako bi ih prilagodili želji kupca.

  Zbog svoje višestruke primene i povoljnih cena, ovi relax jastučići su originalan i koristan poklon. Za prijateljicu koja meditira, za kolegu koji ima bolove u vratu, za mamu koja često ima glavobolju. Bezbroj je prilika u kojima ih možete pokloniti dragim ljudima.