Moderni klupko ukrasni jastuci olujno sivi

Šifra proizvoda: A321 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Moderni klupko ukrasni jastuci olujno sivi.

  Moderni klupko ukrasni jastuci olujno sivi je napravljen sa dva namotaja, tako da ima loptasti oblik. Zbog svog skulpturalnog oblika, vrlo je dekorativan i lako će postati fokalna tačka vašeg enterijera.

   

  Materijal: Puniji pamučni žersej.

  Punjenje: Silikonsko pahulja vlakno

  Dimenzije: Prečnik 30-35 cm.

  Kombinovani sa jastucima i prekrivačima od super debele vune, izgledaće kao u časopisu za uredjenje doma.

  Moderni Klupko jastuci izradjeni su od pamučnog žerseja i punjeni silikonskim pahulja vlaknom, koje im daje mekoću i sprečava promenu oblika jastuka usled sabijanja vlakna.

  Podjednako dekorativni i zabavni, naročito pogodni za moderne enterijere. Ali i za dečije sobe kao ukras ili bezbedna igračka.

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U Aleyi pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  Zbog vas smo savladali i tehniku pravljenja klupko jastuka.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.