Novogodišnji aranžmani od svežih četinara Razni

Šifra proizvoda: A614 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share

  Novogodišnji aranžmani od svežih četinara Razni, su ukrasni aranžmani za centar stola. Oni će u vaš dom uneti miris i svežinu planinskih jelki, duh Božića i toplu svetlost sveća.

   

  Dimenzije: Približno 40 –  50 cm.

  Materijal: Sveža crnogorica, posuda, sveća, cvećarski sundjer, dekorativni elementi.

   

  Svaka novogodišnja dekoracija za centar stola se radi tako da se bojom i oblikom uklopi u vaš prostor. Od izbora posude u kojoj će se nalaziti aranžman, preko boje sveće u centru, pa do kombinacije ukrasa koje stavljamo na njega.

  Izbor dekorativnih elemenata je stvar trenutne inspiracije, ali i vaših želja. Sve što biste voleli da vidite na svom novogodišnjem ukrasu, mi ćemo uklopiti u aranžman. Za ovaj klasični stil koristimo crvene i zlatne kuglice i prave šišarke. Tu su i kolutovi sušene pomorandže. štapići cimeta i zvezdice od anisa. Za vaše najmladje dodajemo zabavne figurice Deda Mraza, šumskih patuljaka, jelena, sanki…

  Zbog svega toga, ovaj novogodišnji ukras miriše na jabuke sa cimetom i sušene narandže, miriše na tople večeri kada smo se okupljali oko vatre, čekajući Deda Mraza da donese poklone, na toplu pitu iz rerne i kuvano vino za odrasle. Miriše na detinjstvo i neka dobra vremena.

  Dekoracija za sto nije samo za novogodišnje praznike  već i Božić ili neku zimsku slavu, naravno, uz voštanu sveću i dodatak tradicionalnih ukrasa kao što su orasi, hrastove grančice, bobice božikovine i sl.

  I na kraju, uživajte u praznicima i provedite ih sa svojim dragim ljudima.