Novogodišnji dekorativni raner Šumski patuljci u kolu

Šifra proizvoda: A305 Akcija

1.990 RSD 2.490 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Novogodišnji dekorativni raner Šumski patuljci u kolu.

  Novogodišnji dekorativni raner Šumski patuljci u kolu je pravi raner za svečane dekoracije. On vam daje osnovu da ukrasite sto u crvenoj i srebrnoj boji. Ali i za zlatne i crne ukrase koji će se istaći na njemu. Zahvaljujući svojoj dužini dovoljan je i za više spojenih stolova, kada imate puno gostiju.

   

  Materijal: Pamuk 100%

  Dimenzije: 44 cm x 225 cm

   

  Unesite čaroliju Šumskih patuljaka na Vašu novogodišnju trpezu!

  Dragi ljubitelji prazničnog ugođaja,

  Ove godine, dodajte dodir bajke i toplinu šumskog ambijenta u Vaš dom uz naš predivan pamučni novogodišnji raner s veselim motivom šumskih patuljaka. Crna podloga oživljena je razigranim patuljcima u crvenoj i srebrnoj boji, stvarajući magičnu atmosferu koja će ispuniti Vaš dom toplinom i radošću.

  🎄 Dekorativni Elementi za Svečanu Trpezu: Ovaj čarobni raner nije samo praktičan dodatak za postavljanje stola, već i pravi dekorativni element koji će unaprediti Vašu novogodišnju dekoraciju. Šareni patuljci dodaju notu veselja, stvarajući savršen sklad između tradicije i modernog prazničnog duha.

  🎉 Idealan za Druženje sa Prijateljima i Porodicom: Bez obzira da li organizujete intimnu večeru sa najbližima ili veće okupljanje sa prijateljima, naš pamučni raner dodaje poseban dodir elegancije i radosti vašem prostoru. Inspirisan šumskim patuljcima, unosi dašak prirode i čini svaki trenutak nezaboravnim.

  🍽 Praktičnost i Kvalitet Materijala: Osim estetskog uživanja, naš pamučni raner je i izuzetno praktičan. Njegova crna boja pruža savršenu pozadinu za sve boje tanjira i posuđa, dok pamučni materijal garantuje dugotrajnost i lako održavanje.

  Ne propustite priliku da unesete novogodišnju magiju u svoj dom i stvorite nezaboravne trenutke sa najbližima. Naš novogodišnji raner je savršen dodatak svakoj trpezi, donoseći toplinu i radost praznika direktno na Vaš stol.

  🛒 Nabavite svoj raner već danas i doživite čaroliju praznične sezone!