Novogodišnji i božićni aranžmani od svežih četinara

Šifra proizvoda: 968 Akcija

1.490 RSD 1.990 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share

  Novogodišnji i božićni aranžmani od svežih četinara. 

  Novogodišnji i božićni aranžmani od svežih četinara će u vaš dom uneti miris i svežinu planinskih jelki, duh Božića i toplu svetlost sveća.

   

  Dimenzije: 30 – 40 cm.

  Materijal: Sveža crnogorica, posuda, sveća, cvećarski sundjer, dekorativni elementi.

   

  U Aleyi radimo svaku novogodišnju dekoraciju tako da se bojom i oblikom uklopi u vaš prostor. Od izbora posude u kojoj će se nalaziti aranžman, preko boje sveće u centru, pa do kombinacije ukrasa koje stavljamo na njega.

  Ovaj ukras za centar stola je napravljen u klasičnoj kombinaciji crveno, zeleno, zlatno. Pošto se grančice četinara ubadaju u specijalni cvećarski sundjer, koji se natapa vodom, dugo ostaju sveže i mirisne.

  U centru ukrasa se nalazi kvalitetna parafinska sveća, bez mirisa, koja može sa traje danima. Samo je važno da je nikada, ali baš nikada, ne ostavite upaljenu kada niste tu.

  Izbor dekorativnih elemenata je stvar naše trenutne inspiracije, ali i vaših želja. Sve što biste voleli da vidite na svom novogodišnjem ukrasu, mi ćemo uklopiti u aranžman. Za ovaj klasični stil koristimo crvene i zlatne kuglice, prave šišarke. Tu su i kolutovi sušene pomorandže i štapići cimeta. Za vaše najmladje dodajemo zabavne figurice: Deda Mraza, šumskih patuljaka, jelena, sanki…

  Zbog svega toga, ovaj novogodišnji ukras miriše na jabuke i narandže sa cimetom, miriše na tople večeri kada smo se okupljali oko vatre, čekajući Deda Mraza da nam donese poklone, na toplu pitu iz rerne i kuvano vino. Miriše na detinjstvo i neka dobra vremena.

  Dekoracija za sto nije samo za novogodišnje praznike  već i Božić ili neku zimsku slavu, naravno, uz voštanu sveću i dodatak tradicionalnih ukrasa kao što su orasi, hrastove grančice, bobice božikovine i sl.

  I na kraju, uživajte u praznicima i provedite ih sa najdražima.