Novogodišnji venčić za vrata Šumski patuljak

Šifra proizvoda: A756 Akcija

1.490 RSD 1.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share
Kategorija

  Novogodišnji venčić za vrata Šumski patuljak.

  Novogodišnji venčić za vrata Šumski patuljak je unikatni ukras za vaša vrata, kojim ćete najaviti dolazak praznika i pokazati gostima dobrodošlicu.

   

  Materijal: Venac od pruća, dekorativni elementi.

  Dimenzije: Prečnik 20 cm.

   

  Dekoracije su oni mali detalji koji unose veliku promenu u svaki prostor. Takvi su i dekorativni venci za vrata. Kada stavite novogodišnji venac na vrata znači da su praznici blizu. Da dolazi vreme druženja sa dragim ljudima, vreme darivanja i uživanja u bogatoj trpezi.

  Nova godina i Božić su sigurno dva najomiljenija praznika svima nama ali naročito deci. Zato na ove novogodišnje dekorativne vence za vrata uvek dodamo i neku zabavnu figuricu. Deda Mraza, sneška, šumskog patuljka, jelena i lane.

  Na ovom ukrasnom venčiću glavni motiv je šumski patuljak koji izgleda kao da je stigao iz neke bajke braće Grim. Kao Rumpelstichen koji je spavao 100 godina pa se probudio star i sa dugom bradom. Ovaj patuljak je i pomoćnik u radionici Deda mraza na hladnom Severnom polu.

  I nas odrasle ovakvi ukrasi vraćaju u detinjstvo, u vreme kada smo sa nestrpljenjem čekali Novu godinu i poklone, i strepeli da li je naše pismo sa željama stiglo na pravu adresu. Vraća nas u vreme kada smo se okupljali oko toplog šporeta iz koga je mirisala pita sa jabukama i cimetom. U vreme kada smo još verovali u bajke i živeli bezbrižno. U neka dobra, stara vremena.

  Zbog svega toga, poklonite sebi jedan novogodišnji venac za vrata i bar za kratko se vratite u vreme svog detinjstva i uživajte u iščekivanju praznika.