Okrugli laneni boho jastuk sa resama natur

Šifra proizvoda: A922

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Okrugli laneni boho jastuk sa resama natur.

  Okrugli laneni boho jastuk sa resama natur je jastuk sa više namena. Za dekoraciju na sofi, za uzglavlje na krevetu ili za sedenje na podu u jednoj studentskoj sobi.

   

  Materijal: Lan pamuk. Pamučne rese, pamučne kićanke.

  Dimenzije: Prečnik 45 cm, visina 10-12 cm.

   

  Dnevna soba je ogledalo našeg stila, to je „lice“ koje pokazujemo drugima. To je prostor u kome se okupljamo, družimo sa prijateljima i porodicom i zato nam je važno da je on lep, udoban i funkcionalan.

  Najlakši način da sve to postignemo, su dekorativni jastuci. Mali, veliki, okrugli, valjkasti. Jastuci koji su tu da ukrase sofu, da budu potpora ledjima dok sedimo u fotelji. Jastuci kojima deca organizuju bitke ili od kojih prave svoje male tvrdjave.

  A kada poželite da personalizujete i promenite svoj životni prostor, novi ukrasni jastuci su najbrži i njjeftiniji način. Zato smo mi tu. U textil radionici Alnada pravimo dekorativne jastuke po vašim željama i zahtevima ali i delimo naše ideje sa Vama.

  A baš zahvaljujući tim idejama, vašim i našim podjednako, u ponudi imamo zaista veliki izbor originalnih i pomalo neuobičajenih jastuka.

  Za izradu ukrasnih jastuka koristimo široku paletu materijala. Od prirodnih, kao što su pamuk, vuna, lan, svila, viskoza pa do modernih koji su radjeni od mešavine poliestera i akrilnih vlakana, kao saten, polar, brokat , eko krzno.

  Zahvaljujući patent zatvaraču, svaka jastučnica se skida radi lakšeg održavanja. Unutrašnji jastuci se pune PES vlaknom ili sundjerom, zahvaljujući kojima dekorativni jastuci dugo čuvaju svoj oblik i funkcionalnost.

  Ali, naši jastuci imaju i jednu manu. Kada kupite jedan uvek ćete poželeti bar još jedan više.