Polumesec joga jastuk za meditaciju cvetni

Šifra proizvoda: A949 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Polumesec joga jastuk za meditaciju cvetni.

  Polumesec joga jastuk za meditaciju cvetni je namenjen pre svega za sedenje pri meditaciji. Ali može biti i dekorativni jastuk za vašu dnevnu ili spavaću sobu.

   

  Materijal: Pamuk 100%

  Punjenje: Pahulja vlakno, lio vata i seckani sundjer.

  Dimenzije: Prečnik 45 cm, visina 15 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu, takozvanim bolsterima.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya okrugle zafu jastuke za jogu. Oni vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.