Podni joga jastuk za meditaciju i dekoraciju crveni ćilim

Šifra proizvoda: A674

2.990 RSD

2 na zalihama

Lista želja
Share

   

  Podni joga jastuk za meditaciju i dekoraciju crveni ćilim.

  Podni joga jastuk za meditaciju i dekoraciju crveni ćilim. Ovaj podni jastuk za jogu je napravljen od pamuka i lana. Njegova rustična tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Veliki doprinos trajnosti Aleya jastuka za jogu, daje kvalitetno, čvrsto punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka.

   

  Materijal: Mešavina lana i pamuka, pamučni pomponi.

  Skriveni patent zatvarač.

  Punjenje: Vatelin i seckani sundjer.

  Dimenzije: 50 cm x 50 cm.

   

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se. To se postiže  upotrebom različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim okruglim zafu jastucima.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite jastuk za jogu okrugli laneni zafu , koji vam malo podiže kukove iznad nivoa kolena i tako produžava vreme ostajanja u ovom položaju.

  Naravno, ovaj jastuk se može koristiti i kao dekorativni jastuk. Za uredjenje enterijera u opuštenom boho stilu. Sa svojim bojama prirode, zelenom i plavom, biće lak za kombinovanje. Sa njim možete kreirati vaš kutak za druženje sa prijateljima, jer se može koristiti za sedenje na podu.