Polumesec jastuk za meditaciju Ikat dezen

Šifra proizvoda: A941 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Polumesec jastuk za meditaciju Ikat dezen.

  Dimenzije: Prečnik 40-45 cm, visina 15-18 cm.

  Naš Polumesec jastuk za meditaciju Ikat dezen, ne samo da pruža podršku tokom vaših meditativnih praksi, već i unosi eleganciju u vaš prostor svojim prelepim ikat dezenom. Saznajte više o tome kako ovaj jastuk može poboljšati vašu meditaciju i svakodnevni život.

  Upotreba: Naš polumesec joga jastuk je savršen dodatak vašem meditacionom ritualu. Njegova ergonomska forma i čvrsto punjenje, pružaju potporu za vašu kičmu i kukove, čineći sedenje u lotos položaju ili bilo kom drugom položaju udobnijim i manje napornim. Osim toga, pomoći će vam da duže ostanete koncentrisani i fokusirani tokom meditacije.

  Koristi:

  • Poboljšava udobnost tokom meditacije: Smanjuje napetost u telu i omogućava dublju i dužu meditaciju.
  • Podstiče pravilno držanje: Pruža podršku za kičmu i kukove, održavajući pravilno držanje tokom sedenja.
  • Dodaje estetsku vrednost: Prelep ikat dezen donosi eleganciju i toplinu u vaš prostor.
  • Podesiv i prenosiv: Lagan je za nošenje, pa ga možete koristiti kod kuće, u studiju joge, ili čak na otvorenom.
  • Višenamenski: Osim meditacije, može se koristiti i za pilates, istezanje ili kao udobno mesto za čitanje.

  Lep Ikat Dezen: Ovaj polumesec joga jastuk se ne ističe samo po svojoj funkcionalnosti, već i po svom izuzetnom ikat dezenu. Ikat je tradicionalna tehnika tkanja koja stvara složene, ručno izrađene obrasce i boje. Ovaj dezen na jastuku dodaje element umetničke vrednosti i čini ga savršenim dodatkom za svaku prostoriju. Dostupan je u različitim bojama i dezenima, pa možete odabrati onaj koji se najbolje uklapa u vašu estetiku.

  Započnite svoje putovanje ka dubljem meditativnom iskustvu s našim polumesec joga jastukom za meditaciju. Uživajte u udobnosti, podršci i lepoti dok otkrivate sve prednosti meditacije uz ovaj jedinstveni dodatak.