Polumesec jastuk za meditaciju Mandala vatromet

Šifra proizvoda: 1044

2.490 RSD

Nema na zalihama

Lista želja
Share

  Polumesec jastuk za meditaciju Mandala vatromet.

  Polumesec jastuk za meditaciju Mandala vatromet je specijalno oblikovani jastuk za sedeće meditacije. Najčešće se meditira u takozvanim udobnim položajima kao što su dijamant ili trgovački sa prekrštenim nogama. Bilo koji da izaberete, uz polumesec jastuk za meditaciju, biće još udobniji. Tako da možete dugo i bez napora ostati u njemu.

   

  Materijal:Mikro pliš i kord pamuk

  Unutrašnji jastuk: Pamuk.

  Punjenje: PES vlakno, seckani sundjer i lio vata.

  Dimenzije: Prečnik 45 cm visina 15 – 17 cm.

   

  Njegov jedinstveni oblik dizajniran je da podigne kukove iznad linije kolena, smanjujući pritisak na njih, dok kraci polumeseca postepeno spuštaju butine i kolena na podlogu, smanjujući opterećenje na zglobove. Ovo omogućava udobnost i stabilnost tokom dugotrajnog boravka u sedećem položaju tokom meditacije.

  Izrađen od visokokvalitetnih prirodnih materijala, posebno od kord pamuka, naš jastuk je lagan za održavanje, trajan i izdržljiv. Takođe, dolazi s jastučnicom koja se lako skida radi čišćenja, čineći održavanje besprekornim.

  Jastučnica ima rajferšlus, lako se skida i održava mašinskim pranjem do 40 C.

  Tu je i praktična ručka koja olakšava nošenje jastuka

  Praktična ručka za nošenje omogućava vam da lako prenosite jastuk gde god da idete, omogućavajući vam da ostanete povezani sa svojom praksom gde god da se nalazite.

  Naručite svoj Joga Jastuk za Meditaciju u Obliku Polumeseca i otisnite se na put unutrašnjeg mira i uravnoteženja, prilagođenog vašim merama i zahtevima. Spremite se da otkrijete novo iskustvo meditacije s našim jastukom, ekskluzivno dostupnim na Aleya.rs!

  Jedina mana naših jastuka je da kada imate jedan, poželećete da ih imate još.