Polumesec joga jastuk za meditaciju Afrička kanga

Šifra proizvoda: A1016 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Polumesec joga jastuk za meditaciju Afrička kanga.

   

  Dimenzije. Prečnik 40-45 cm, visina 15-18 cm.

  Punjenje: Čvrsto od lio vate, pahulja vlakna i seckanog sundjera.

   

  U svetu joge, pravilno držanje i udobnost su ključni elementi za postizanje unutrašnjeg mira i ravnoteže. Naš polumesec joga jastuk za meditaciju Afrička kanga, sa dezenom poreklom iz Tanzanije savršeno spaja estetiku i funkcionalnost kako biste postigli dublje meditativno iskustvo.

  Kanga dezeni, često vezani za bogatu kulturnu baštinu Afrike, donose sa sobom priču o zajedništvu, tradiciji i životnoj radosti. Svaki jastuk je pažljivo izrađen od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i udobnost. Ovaj jastuk će vam pomoći da svoju meditaciju podignete na viši nivo.

  Sedite u udobnom položaju na svom joga jastuku, podesite svoje noge u udoban skršteni položaj, a leđa će biti automatski uspravljena. Osećaćete kako se mišići jezgra postepeno jačaju dok duša tone dublje u meditativni svet. Ovaj jastuk će vam pomoći da zadržite pravilno držanje tokom celog vašeg meditativnog puta.

  Ovaj joga jastuk takođe pomaže jačanju mišića jezgra, jer podržava vaš trup tokom meditacije, zahtevajući od vas da održavate stabilnost i ravnotežu. To će vam pomoći da postignete fizičku snagu i stabilnost, dok istovremeno radite na duhovnom razvoju.

  Osim što je idealan za meditaciju, naš joga jastuk možete koristiti i za različite jogičke vežbe koje zahtevaju podršku i stabilnost. Sa svojim jedinstvenim kanga dezenom, ovaj jastuk će vas podsetiti na lepotu i raznolikost sveta dok istražujete unutarnje prostore svog uma.

  Dopustite da vas ovaj joga jastuk  vodi na putovanje unutar sebe, gde ćete pronaći mir, ravnotežu i snagu. Uzmite svoj jastuk i krenite na putovanje ka unutarnjoj harmoniji i blagostanju.

   

   

  Regenerate