Polumesec joga jastuk za meditaciju Azur

Šifra proizvoda: 1015 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno za avansnu kupovinu

Lista želja
Share
Kategorija

  Polumesec joga jastuk za meditaciju Azur.

  Polumesec joga jastuk za meditaciju Azur je specijalno oblikovani jastuk koji vam podiže kukove iznad linije kolena i tako smanjuje pritisak na njih. Istovremeno, kraci polumeseca postepeno spuštaju vaše potkolenice do podloge i umanjuju pritisak na ligamente i zglobove.

   

  Dimenzije: Prečnik 45 cm, širina 25 cm, visina 17 cm.

  Materijal: Štampani pamuk.

  Punjenje: Lio vata, pahulja vlakno i seckani sundjer.

   

  To je naročito karakteristično za poseban stil joge koji se zove restorativna joga. Tu nema velikog naprezanja u položajima, već je cilj da opustimo svoje telo i relaksiramo se i to uz upotrebu različitih rekvizita, pre svega jastuka. Položaji koji se koriste u ovom stilu joge su ležeći ili sedeći, osmišljeni tako da se telo podržava posebno dizajniranim jastucima za potporu.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya jastuke za jogu u obliku polumeseca. Ili one okrugle, takozvane zafu jastuke, koji vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Da biste se osećali kao bogovi u radionici Aleya radimo joga jastuke u različitim dužinama i prečnicima, uvek prilagodjene vašim potrebama.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Zbog lakšeg održavanja, spoljni jastuk se može skidati, a tu je i praktična ručka za nošenje. Veliki doprinos trajnosti naših jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka. Izradjujemo ih u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od njihove namene.