Polumesec joga jastuk za meditaciju Misoni

Šifra proizvoda: 1014 Akcija

2.490 RSD 2.990 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share
Kategorija

  Polumesec joga jastuk za meditaciju Misoni.

  Polumesec joga jastuk za meditaciju Misoni je posebno oblikovan jastuk koji olakšava dugo sedenje pri meditaciji. I to tako što podiže kukove a spušta kolena i tako smanjuje pritisak na njih.

   

  Materijal: Spoljni jastuk je od pamuka, unutrašnji od puplina.

  Punjenje: Lio vata, pahulja vlakno a jezgro je od seckanog sundjera.

  Dimenzije: Prečnik 45 cm, visina 17 cm.

  Težina: 1/2 kg.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Kada počnete da vežbate jogu, jedan od prvih izazova sa kojim se suočavate je ostajanje u nekom joga položaju duže vreme. Za savladavanje te prepreke jastuci za jogu mogu biti od velike pomoći. Uz njih se telo brže opušta i prilagodjava položaju. Oni pružaju podršku telu pri vežbanju ali i pomažu kod relaksacije.

  Udobni sedeći položaj ili Sukhasana postaje još udobniji ako za sedenje koristite Aleya jastuke za jogu u obliku polumeseca, ili one okrugle, takozvane zafu jastuke, koji vam malo podižu kukove iznad nivoa kolena i tako produžavaju vreme ostajanja u ovom položaju.

  Jastuci za jogu se rade od različitih materijala. Od prirodnih tu je najzastupljeniji pamučni keper, čija malo grublja tekstura produžava vek trajanja jastuka, što je naročito važno jer se oni intenzivno koriste. Zbog lakšeg održavanja, spoljni jastuk se može skidati, a tu je i praktična ručka za nošenje. Veliki doprinos trajnosti naših jastuka za jogu, daje kvalitetno punjenje, koje dugo čuva oblik i formu jastuka.