Prsten za salvete metalni sa brušenim kristalom

Šifra proizvoda: A462 Akcija

190 RSD 240 RSD

12 na zalihama

Lista želja
Share

  Prsten za salvete metalni sa brušenim kristalom.

  Prsten za salvete metalni sa brušenim kristalom je upadljiv i dekorativan prsten. Za moderno dekorisanje stola, za posebne prilike. Zbog svoje velike providne perle, ovi prstenovi se menjaju u zavisnosti od boje salvete na koju ih stavite.

   

  Materijal: metalni prsten, kristalna perla.

  Dimenzije: Prečnik 3,5 cm.

   

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola. U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.

  Da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. Ako proslavljate dečiji rodjendan ili krštenje, tu su cvetni i prstenovi sa veselim figuricama. Za venčanje, idealan izbor su svedeni, elegantni prstenovi od perli.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  Pošto sve sami radimo, uvek se možemo prilagoditi vašim željama i idejama. Naravno, rado ćemo podeliti i naše ideje o dekorisanju stola sa vama.