Prsten za salvete perla od sedefa

Šifra proizvoda: A 965 Akcija

150 RSD 190 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Prsten za salvete perla od sedefa.

  Prsten za salvete perla od sedefa je otelotvorenje izreke, manje je više. Sa samo jednom ukrasnom perlom na jednostavnom metalnom prstenu, je vrlo elegantan i upečatljiv.

   

  Materijal: Metalni prsten, plastična perla.

  Dimenzije: Prečnik prstena 4 cm.

   

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola.

  A da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. Ako proslavljate dečiji rodjendan ili krštenje, tu su cvetni i prstenovi sa veselim figuricama. Za venčanje, idealan izbor su svedeni, elegantni prstenovi od perli.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Pošto sve sami radimo, uvek se možemo prilagoditi vašim željama i idejama. Naravno, rado ćemo podeliti i naše ideje o dekorisanju stola sa vama.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prsten za salvete perla od sedefa“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *