Prsten za salvete Upletene zlatne perle

Šifra proizvoda: A804

150 RSD

Dostupno na upit.

Lista želja
Share

  Prsten za salvete Upletene zlatne perle.

  Prsten za salvete Upletene zlatne perle je elegantan i luksuzuzan dekorativni detalj na svečanom stolu. Zbog svoje atraktivnosti najviše ih pravimo za dekorisanje svadbenih stolova, jer zlato donosi sreću i bogatstvo.

   

  Materijal: Zlatne staklene perle, elastična silikonska nit.

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik 35mm.

   

  Dekorativni prsten za salvete od dvostruko upletenih zlatnih perli predstavlja esenciju elegancije i luksuza u svakoj prilici, posebno na svadbama. Sa svojim izvanrednim dizajnom i zlatnom bojom koja asocira na blagostanje, sreću i bogatstvo, ovaj prsten daje raskošan dodir svakom dekoru stola.

  Njegova dimenzija od 3,5 cm čini ga savršenim izborom za sve vrste salveti, kako papirne tako i platnene. Bez obzira koju servijetu da koristite, ovaj prsten će je elegantno obuhvatiti, dodajući sofisticiranost i šarm svakom posluženju.

  Ono što ovaj prsten čini posebnim je njegova dvostruko upletena tekstura staklenih zlatnih perli, koja reflektuje svetlost na jedinstven način, stvarajući magičan sjaj na stolu. Ovaj detalj pruža izuzetnu dekorativnost, čineći svaki tanjir još primamljivijim i svaku salvetu još elegantnijom.

  Budući da su svadbe posebne prilike koje zahtevaju besprekornu estetiku, ovaj prsten za salvete je savršen izbor za upotpunjavanje svakog svadbenog stola. Dodajući notu glamura i profinjenosti, ovaj detalj će sigurno ostaviti nezaboravan utisak na goste i stvoriti sliku iz snova za mladence.

  Ukratko, dekorativni prsten za salvete od dvostruko upletenih zlatnih perli je simbol elegancije i raskoši. Sa svojom zlatnom bojom koja simbolizuje prosperitet i sreću, te teksturiranom površinom koja privlači pažnju, ovaj prsten je neizostavan detalj za svaki poseban događaj, pružajući savršen spoj funkcionalnosti i estetike.

  Pošto sve sami radimo, uvek se možemo prilagoditi vašim željama i idejama. Naravno, rado ćemo podeliti i naše ideje o dekorisanju stola sa vama. U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.