Prstenčići za salvete miks perli sa zlatnom kićankom

Šifra proizvoda: A232 Akcija

190 RSD 250 RSD

5 na zalihama

Lista želja
Share

  Prstenčići za salvete miks perli sa zlatnom kićankom.

  Prstenčići za salvete miks perli sa zlatnom kićankom su elegantni i raskošni. Zlatna kićanka i staklene, zlatne i sedef perle izgledaju bogato. Pravi su izbor za dekorisanje stola za svečane prilike.

   

  Materijal; Miks staklenih, sedefnih i zlatnih perli, zlatna kićanka.

  Dimenzije: Unutrašnji prečnik 4 cm.

   

  Počeli smo da pravimo prstenove za salvete, pre svega zato što se nama dopada koliko, jedan tako mali dekorativni detalj, može da doprinese dekoraciji celog stola. U njihovoj izradi samo nam je mašta granica.

  Da biste postigli svečani izgled stola, nekada je dovoljno da na tanjire postavite salvete sa dekorativnim prstenovima.

  Odlučite se za prstenove koji će pratiti izabranu temu. Ako proslavljate dečiji rodjendan ili krštenje, tu su cvetni i prstenovi sa veselim figuricama. Za venčanje, idealan izbor su svedeni, elegantni prstenovi od perli.

  Naši dekorativni prstenovi za salvete mogu biti u boji stolnjaka ili posudja. A ako volite kontraste, izaberite upadljive prstenove u jakoj boji na neutralnim salvetama, ili obrnuto. Dobra kombinacija je i neutralni stolnjak i salvete, a na njemu  raner i prstenovi u boji koju volite.

  Porodici, voljenim ljudima i dragim gostima, najbolje ćete pokazati koliko vam znače kada se potrudite ne samo oko pripreme hrane već i oko dekoracije stola. A tu vam mnogo mogu pomoći dekorativni prstenovi za salvete. Iako mali dekorativni detalj, imaju veliku moć transformacije.

  Zahvaljujući povoljnim cenama, možete imati nekoliko kompleta dekorativnih prstenova za salvete, za različite prilike. Izaberite prstenove u dimenzijama koje odgovaraju i platnenim i papirnim salvetama, koje su vrlo praktične.

  Pošto je u pitanju ručni rad, uvek se možemo prilagoditi vašim željama i idejama. Naravno, rado ćemo podeliti i naše ideje o dekorisanju stola sa vama.