Relaks jastuče od buret svile lavanda i lan

Šifra proizvoda: A820

890 RSD

4 na zalihama

Lista želja
Share

  Relaks jastuče od buret svile lavanda i lan.

  Relaks jastuče od buret svile lavanda i lan je namenjeno za opuštanje i trenutke mira, kada ste posvećeni sebi.

   

  Materijal: Svila, unutrašnji jastuk od puplina.

  Punjenje: Organsko seme lana, sušeni cvet lavande.

  Dimenzije: 25 cm x 10 cm.

  Težina: 145-155 gr.

  Održavanje: Spoljna futrola se pere na temperaturi do 30 c.

   

  Aleya kozmetičke maske za oči imaju svilenu futrolu koja se skida, radi lakšeg održavanja. Unutra je pamučni  jastučić punjen organskim semenom lana i osušenom lavandom. Relaks maske za oči sa lavandom, osim za opuštanje mogu se koristiti i kao kozmetičke maske za smanjivanje podočnjaka.

  Dovoljno je masku držati sat – dva u zamrzivaču a zatim tako ohladjenu staviti na oči. Sa postepenim zagrevanjem, lavanda počinje da otpušta aromu i miris koji opušta i smiruje a seme lana svojom težinom vrši laganu akupresuru zone oko očiju, što sve zajedno daje novi sveži izgled licu. Ovako ohladjena maska pomaže i kod manjih upala mišića, recimo vrata ili ruku.

  Još jedna od blagodeti ovih jastučića je da smanjuju glavobolju, kao i da pomažu kod menstrualnih bolova. U tom slučaju, jastuče treba zagrejati, bilo u mikrotalasnoj 1-2 min, bilo u rerni 10-ak min. Tako topao relax jastučić treba staviti na bolno mesto i mirovati.

  Zbog svoje višestruke primene i povoljnih cena, ovi jastučići su originalan i koristan poklon. Za prijateljicu koja meditira, za kolegu koji ima bolove u vratu, za mamu koja često ima glavobolju. Bezbroj je prilika u kojima ih možete pokloniti dragim ljudima.

  Unutrašnji jastučić je izradjen od čistog pamuka i napunjen organskim semenom lana i osušenim cvetovima lavande. Lavandu sami gajimo i beremo u trenutku kada je nivo esencijalnih ulja u njoj dosegao maksimum, što garantuje dugotrajnu mirišljavost. Spoljašnjost jastučića se radi od svilenkastih, glatkih materijala, prijatnih na dodir i u velikom izboru interesantnih printova i dezena.