Impregnirana torba za joga prostirku sa postavom tamnozelena

SKU: 786

2.990,00 RSD

Free shipping

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has

Add to wishlist
Share

  Impregnirana torba za joga prostirku sa postavom tamnozelena, se može nazvati muškom torbom. Zbog boje ali i zbog čvrstog, impregniranog materijala od koga je napravljena. Za ovu torbu smo upotrebili nešto puniju, satensku postavu, i dodali jedan unutrašnji džep za sitnice. Remen se može podešavati i prilagodjavati visini vlasnika.

  Materijal: Impregnirano platno, satenska postava.

  Dimenzije: Dužina 75 cm, prečnik 15 cm.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice.

  Brand:

  Jack Wills

  Analogue/digital:

  Analogue

  Case Depth Approx:

  12mm

  Case Material:

  Gold Ion-plated Steel

  Case Shape:

  Circle

  Clasp type:

  Push-button Deployment

  Dekoracija

  Umetnine

  Kućni tekstil

  Jednobojni

  Joga program

  Torbe za joga prostirke

  Torbe

  Za jogu

  1 review for Impregnirana torba za joga prostirku sa postavom tamnozelena

  1. Matt

   The functions are quickly accessed and the alarm is good and loud when you elect to not use the vibrate feature. The display is medium, not large in size, but, easily viewed.

   0
  Add a review

  Your email address will not be published. Required fields are marked *