Torba za joga i fitnes prostirke Kašmir

Šifra proizvoda: A165

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga i fitnes prostirke Kašmir.

  Torba za joga i fitnes prostirke Kašmir je napravljena od mekanog ali čvrstog vunenog materijala sa motivima tipičnim za kašmir tkanine. Kao i svaka Aleja torba za jogu, postavljena je, ima patent zatvarač celom dužinom radi lašeg stavljanja prostirke i remen koji se može podešavati.

   

  Materijal: Vuneni štof, viskozna postava.

  Dimenzije: Prečnik dna 15 cm, dužina 70 cm.

   

  Joga je za svakoga nešto drugo. Za nekoga su to vežbe za jačanje i oblikovanje tela . Za nekoga prilika da se opusti i meditira. Neko pod njenim uticajem počne da osluškuje svoj unutrašnji glas i da prepoznaje duboko zapretene emocije. Ali za svakoga, bez razlike, vreme provedeno na jogi je vreme posvećeno samome sebi. A često zaboravimo da to zaslužujemo.

  Mi smo počeli da izradjujemo joga program: torbe za joga prostirke, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, onda kada je joga ušla u naše živote.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  Torbe za joga prostirke su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Alnada torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.