Torba za joga i fitnes prostirke Orijent

Šifra proizvoda: A337

2.990 RSD

1 na zalihama

Lista želja
Share

  Torba za joga i fitnes prostirke Orijent.

  Torba za joga i fitnes prostirke Orijent je napravljena od raskošno zelenog satena sa zlatovezom. Tu su prelepe arabeske i simbol fatimine ruke.

  Ovo je prava joga torba za ljubitelje mističnog Orijenta. Ona je istovremeno i ukras ali i vrlo praktična.

   

  Materijal: Saten sa zlatovezom, viskozna postava.

  Dimenzije: Dužina torbe 70 cm, prečnik dna 15 cm-

   

  Mi u radionici Aleya smo počeli da izradjujemo joga program: torbe za joga prostirke, torbe za jogu, jastuke za jogu, relaks jastučiće za oči, onda kada je joga ušla u naše živote.

  Nošenje joga prostirke može da bude komplikovano, ako nemate torbu. Pošto u prodaji nismo pronašli ništa što bi nam se svidelo, logičan izbor je bio da sami počnemo da pravimo torbe za joga prostirke.

  One su tu za lakše nošenje i zaštitu vaše podloge za vežbanje. Najvažnija osobina dobre torbe za jogu je praktičnost. Prostirka treba da se lako stavlja i vadi. Zato naše torbe imaju patent zatvarač celom dužinom. Na torbe stavljamo remenove čija dužina se može podešavati, za lakše nošenje. Sve Aleya torbe za joga prostirke imaju unutrašnju postavu, što ih učvršćuje i produžava im trajnost. Tu je i unutrašnji ili spoljašnji džep za telefon ili neke sitnice. Neki kupci su nam rekli da su naše torbe za jogu toliko lepe i praktične da su počeli da ih koriste umesto tašni.

  Pogram za jogu je unikatan. To znači da kada kupite naše torbe za joga prostirke, možete biti sigurni da niko drugi nema iste takve. Zato što mi za njihovu izradu koristimo materijale koje sami bojimo, materijale koje nabavljamo na svakom našem putovanju u inostranstvo, materijale na kojima štampamo natpise i uzorke po vašem izboru.

  Od onih funkcionalnih do onih koje su i modni dodatak, sve torbe za joga prostirke moraju odgovarati baš vama.